Advies in
civiele uitvoering

Betonadvies betonuitvoering

Zodra een project in uitvoering gaat, is het belangrijk dat er gebouwd wordt volgens plan. Kwaliteit van het gemaakte werk, veiligheid op de bouw en bewaken van de planning en het budget zijn cruciaal. Hierbij kan Betonadvies Dijkstra ingezet worden. Met jarenlange ervaring in de uitvoering van civiele projecten kan ik ook alle werkzaamheden rondom het beton van A tot Z begeleiden. Denk hierbij aan heiwerkzaamheden, vlechtwerk, bekisten, grondwerk of montagewerk.

Met een grote drive om kwaliteit te maken en een goed gevoel voor veilig werken, is Betonadvies Dijkstra een toegevoegde waarde voor uw project. Van uitvoerder tot toezichthouder voor zowel aannemer als opdrachtgever

Certificaten

Betonadvies Dijkstra is in het bezit van de certificaten Betonuitvoerder/werkvoorbereider BV, Betontechnoloog BV en Betonderhoudskundige BV.

Meer weten over betonuitvoering?

Bekijk ook

Advies betononderhoud
Behoud van bestaande objecten is relevanter dan ooit. Onderhoud en reparatie spelen hierbij een cruciale rol. Hierin kan Betonadvies Dijkstra uw organisatie ondersteunen.
Betonadvies betontechnologie
Betontechnologie komt in zekere mate, in alle fasen van een betonwerk terug. Het speelt een grote rol in de duurzaamheid van het te bouwen object. Van mengselsamenstelling tot nabehandeling.