Advies in betontechnologie

Betonadvies betontechnologie

Een beetje basiskennis van betontechnologie is eigenlijk een must voor iedereen die met beton werkt. Betontechnologie is het fundament waarop Betonadvies Dijkstra is begonnen. Mijn passie voor techniek kan ik op alle mogelijke manieren kwijt in de betontechnologie.

Dagelijks gebruik ik deze kennis om vaklieden op de bouw te helpen hun werk kundig uit te voeren. Dat kan zijn doormiddel van stortbegeleiding of een toolbox te geven over het belang van een juiste nabehandeling.

Als gecertificeerd Betontechnoloog kan ik mijn kennis in meerdere rollen toepassen. Kwaliteitsbeheersing op projecten of als u als producent een dag een laborant te kort komt, zelfs dan kan Betonadvies Dijkstra wat voor u betekenen.

Certificaten

Betonadvies Dijkstra is in het bezit van de certificaten Betonuitvoerder/werkvoorbereider BV, Betontechnoloog BV en Betonderhoudskundige BV.

Meer weten over betontechnologie?

Bekijk ook

Advies betononderhoud
Behoud van bestaande objecten is relevanter dan ooit. Onderhoud en reparatie spelen hierbij een cruciale rol. Hierin kan Betonadvies Dijkstra uw organisatie ondersteunen.
Betonadvies betonuitvoering
Tijdens de uitvoeringsfase van een project wordt er veel gevraagd van het projectteam. Lees snel verder en ontdek hoe Betonadvies Dijkstra u kan ontzorgen in deze veelal drukke fase van een project.