Advies in betononderhoud

Advies betononderhoud

Beton is een prachtig product. Het kan alle denkbare vormen aannemen, is sterk en kan enorm lang meegaan. Mits goed onderhouden en goed onderhoud vereist kennis. Zeker bij reparaties van schades die de duurzaamheid of constructieve veiligheid nadelig beïnvloeden. Als aannemer of opdrachtgever wordt dit vaak uitbesteed aan bedrijven met kennis van zaken. Betonadvies Dijkstra kan hier een sleutelrol in spelen.

Met de juiste papieren en kennis van de CUR118 en CUR119 kan ik ingezet worden als Betononderhoudskundige. Denk hierbij aan een rol als uitvoerder, inspecteur of toezichthouder.

Certificaten

Betonadvies Dijkstra is in het bezit van de certificaten Betonuitvoerder/werkvoorbereider BV, Betontechnoloog BV en Betonderhoudskundige BV.

Meer weten over betononderhoud?

Bekijk ook

Betonadvies betontechnologie
Betontechnologie komt in zekere mate, in alle fasen van een betonwerk terug. Het speelt een grote rol in de duurzaamheid van het te bouwen object. Van mengselsamenstelling tot nabehandeling.
Betonadvies betonuitvoering
Tijdens de uitvoeringsfase van een project wordt er veel gevraagd van het projectteam. Lees snel verder en ontdek hoe Betonadvies Dijkstra u kan ontzorgen in deze veelal drukke fase van een project.